IEC Portal de publicacions > Novetats editorials

Cerca Cerca avançada
Títol Autor/a
Col·lecció Matèria
Any d'edició ISBN
Entitat responsable Tipus de publicació
Cerca exhaustiva
 
 
 
 
Resultat de la cerca Registres 1 a 4 (4 registres en total)

Els components volàtils responsables de l'aroma dels aliments
-- Article --
 Autor/a: Guadayol Cunill, Josep Maria
 Matèria:   Aliments - Anàlisi sensorial
Aliments - Indústria i comerç
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Extracció i identificació dels components de l'oli essencial d'alfàbrega (Ocimum basilicum L.) procedent d'Egipte
-- Article --
 Autor/a: Rivera Aranda, Josep ; Alert i Puig, Josep ; Guadayol Cunill, Josep Maria ; Caixach Gamisans, Josep
 Matèria:   Oli d'alfàbrega
Aliments - Indústria i comerç
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

L'automatització en la indústria alimentària
-- Article --
 Autor/a: Baqueró Navarro, M. Teresa ; Picó, Joaquim ; Guadayol Cunill, Josep Maria
 Matèria:   Aliments - Indústria i comerç - Automatització
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Tècniques d'extracció dels components volàtils dels aliments
-- Article --
 Autor/a: Baqueró Navarro, M. Teresa ; Guadayol Cunill, Josep Maria
 Matèria:   Aliments - Indústria i comerç
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Pàgina 1 de 1  
   Primera Anterior
Anar a la pàgina:
Següent Última

Dades de l´usuari/ària

Per a navegar pel portal necessiteu Mozilla o Microsoft Internet Explorer (recomanem la versió 5.0 o superior).
Amb altres navegadors i/o resolucions podria ser que visualitzéssiu incorrectament alguna de les pàgines del portal.